Home Services Media Shop Blog Fotoalbum FAQ Over.. Contact Inloggen Registreren Winkelmandje: 0 Item(s) (€ 0,00)

Richard's Blog: De vorderingen van de website

De vorderingen van de website De vorderingen van de website
Geschreven door Richard Sikkes op wo 13 mei 2020 om 14:28:59 uur.
Bijgewerkt op zo 29 nov 2020 om 11:10:24 uur.
Dit artikel is 215 keer bekeken en er zijn 1 reactie(s) geplaatst.

Begin mei heb ik de website overgezet van het test domein naar dit domein, zodat deze voor het brede publiek open kon gaan. Op het testdomein was de site al uitvoerig getest. Nu alles open staat en er meer mensen naar gaan kijken, komen er nog allerlei zaken aan het licht.

De basis werkte op dat moment al en sindsdien is er hard gewerkt om het geheel in goede banen te leiden. Zo heb ik de volgende zaken aangepakt:

Het plaatsen van bestellingen in de webshop is nu voorzichtig mogelijk, het kan nog voorkomen dat het een en ander nog niet helemaal soepel verloopt, maar dat probeer ik ook zo snel mogelijk aan te pakken. Dat heb ik met de andere dingen ook gedaan en dat is ook goedgekomen, dus ik zie het vol vertrouwen in dat het dit keer ook zo gaat.

Reacties plaatsen bij blogberichten is nu ook mogelijk. De reactie(s) zullen niet direct verschijnen, die worden eerst door mij gecontroleerd en pas als ze goedgekeurd zijn, verschijnen ze onder het artikel. Zo blijft het leuk en gezellig. Om een reactie te plaatsen moet men wel ingelogd zijn, dus een account is noodzakelijk, maar deze is makkelijk gratis aan te maken.

Verder zijn er een hoop kleine foutjes uitgehaald en zijn een aantal zaken opnieuw geschreven. Ik kan best wel programmeren en naarmate je het steeds vaker doet, ontdek je vanzelf allerlei nieuwe zaken die het leven net even wat aangenamer maken. Het gezegde is niet voor niets "Al doende leert men", dat is hierop helemaal van toepassing.

Kortom, ik blijf aan de website sleutelen en nieuwe functies en mogelijkheden uitrollen.


Dit artikel delen via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reactie #1 van 1 door Richard Sikkes op za 16 mei 2020 om 14:39:02 uur.


Update(1): Oef dat was even schrikken, tijdens het aanpakken van een bug gingen er een aantal site instellingen een eigen leventje leiden, waardoor er even van alles misging. De fout is hersteld en alles is weer correct ingesteld en werkt hopelijk weer. Door dit incidentje zijn de documenten en de webpagina's en hun rechten gereset.

Daarnaast zijn er nog tal van zaken onder de motorkap aangepakt. Zo langzaam gaan we de goede kant op.

U bent momenteel niet ingelogd.
Log in om een reactie te plaatsen.
Meer weten?
Bekijk de collectie Media bestanden, de FAQ (Veel gestelde vragen) en u kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om al uw vragen te beantwoorden, of direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn services. Daarnaast bevat de Blog een schat aan allerlei nuttige en handige informatie en zijn er prachtige en unieke producten te koop in de Webshop. En bekijk ook eens het Fotoalbum voor mijn speksteen creaties en andere leuke foto's en plaatjes.

Meer informatie over de persoon achter deze website kunt u op deze pagina vinden, of meer informatie over deze website.

Heeft u een tip, suggestie of een interessant verhaal, wat eigenlijk wel een mooi plaatsje op deze website verdient, laat het me weten via het Contactformulier. Alleen samen kunnen we er een mooie, toegankelijke en goede website van maken.


Ook interessant:

Nu in de webshop:

Speksteen Pinguin (25cm)
Speksteen Pinguin (25cm)
49.95
Bekijk Product
Bezoek de Webshop voor meer unieke producten.

Volg me op:

Facebook

RSS Feeds:

RSS

 

Nog even dit:

Poll:

De Witte Stok zou veel meer aandacht in de media moeten krijgen.

Eens
Oneens
Geen mening
Maak uw keuze om het resultaat te tonen.

Steun deze website met een donatie.

Scan de QR code.

QR code om een donatie te doen

of klik op de link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/
betaalverzoek/?id=MXA6uW1SR8CFmR5AA8zPSw

Alvast hartelijk dank!