Home Services Media Shop Blog Fotoalbum FAQ Over.. Contact Inloggen Registreren Winkelmandje: 0 Item(s) (€ 0,00)

Richard's Blog: Even wat testen

Even wat testen Even wat testen
Geschreven door Richard Sikkes op di 06 okt 2020 om 00:47:54 uur.
Dit artikel is 192 keer bekeken en er zijn 0 reactie(s) geplaatst.

Dit is even een test om even te controleren of alles nog steeds goed werkt, want ik heb een paar kleine dingetjes aangepast in mijn website.

Ook heb ik nog een paar kleine schoonheidsfoutjes gevonden en aangepast. Ook is de layout van de blogs en het artikel een klein beetje aangepast en hopelijk is het voor jullie nog steeds leesbaar.

Daarnaast de pagina van de Poll resultaten verbeterd en wat maffe effecten weggewerkt, waardoor het nu allemaal wat rustiger oogt. Op elke pagina van de website verschijnt willekeurig een poll of stelling, deze vind je rechts boven. Door op 1 van de keuzes te klikken, breng je je stem uit op die poll en verschijnt het resultaat meteen op dezelfde plek. Wil je de resultaten van alle poll's bekijken, dan moet je nog 1 keer doorklikken.

Het is misschien een beetje omslachtig, maar de bedoeling is dat je in de toekomst makkelijker op een zelf te kiezen poll kunt stemmen. Dit poll systeem heb ik zelf ontwikkeld en ben hem nu steeds beetje bij beetje aan het verbeteren en uitbreiden en daarbij moet ik natuurlijk de rest van de site niet vergeten.

En ja omdat de herfst nu toch echt is aangebroken, wordt het wel weer tijd om weer wat meer aan de website t egaan doen.


Dit artikel delen via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
U bent momenteel niet ingelogd.
Log in om een reactie te plaatsen.
Meer weten?
Bekijk de collectie Media bestanden, de FAQ (Veel gestelde vragen) en u kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om al uw vragen te beantwoorden, of direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn services. Daarnaast bevat de Blog een schat aan allerlei nuttige en handige informatie en zijn er prachtige en unieke producten te koop in de Webshop. En bekijk ook eens het Fotoalbum voor mijn speksteen creaties en andere leuke foto's en plaatjes.

Meer informatie over de persoon achter deze website kunt u op deze pagina vinden, of meer informatie over deze website.

Heeft u een tip, suggestie of een interessant verhaal, wat eigenlijk wel een mooi plaatsje op deze website verdient, laat het me weten via het Contactformulier. Alleen samen kunnen we er een mooie, toegankelijke en goede website van maken.


Ook interessant:

Nu in de webshop:

Reclame filter voor je netwerk
Reclame filter voor je netwerk
99.95
Bekijk Product
Bezoek de Webshop voor meer unieke producten.

Volg me op:

Facebook

RSS Feeds:

RSS

 

Nog even dit:

Poll:

De Witte Stok zou veel meer aandacht in de media moeten krijgen.

Eens
Oneens
Geen mening
Maak uw keuze om het resultaat te tonen.

Steun deze website met een donatie.

Scan de QR code.

QR code om een donatie te doen

of klik op de link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/
betaalverzoek/?id=MXA6uW1SR8CFmR5AA8zPSw

Alvast hartelijk dank!