Home Services Media Shop Blog Fotoalbum FAQ Over.. Contact Inloggen Registreren Winkelmandje: 0 Item(s) (€ 0,00)

Richard's Blog: iOS 13.6.1, iPadOS 13.6.1 bugs geplet

iOS 13.6.1, iPadOS 13.6.1 bugs geplet iOS 13.6.1, iPadOS 13.6.1 bugs geplet
Geschreven door Richard Sikkes op vr 14 aug 2020 om 08:38:40 uur.
Dit artikel is 286 keer bekeken en er zijn 1 reactie(s) geplaatst.

Gister is er weer een nieuwe update verschenen van iPadOS en iOS 13.6.1, dus dat werd voor mij weer even een half uurtje onbereikbaar zijn en wachten tot de boel geinstalleerd is.

Het wachten werd beloond door de lieve vrouwenstem van Claire die vroeg om de code om het toestel te ontgrendelen. Ah dat klinkt goed, want meestal is Claire dan "toevallig"  net even een blokje om. Maar dit keer bleef ze op haar post en zo hoort het ook.

Apple geeft aan dat deze kleine update een aantal bugs oplodt, waaronmder groene schermen in de nachtmodus op een iPhone 11. Verder bleken er een paar bugs in het gedeelte te zitten wat ervoor moet zorgen dat de Corona apps goed werken, toch wel iets wat heel belangrijk is lijkt me, zeker in deze bizarre tijden van Corona.

Ik heb verder geen problemen ondervonden met deze update, wat mij betreft kun je m rustig en veilig installeren, zodat jij ook weer helemaal bij bent.

Dit is waarschijnlijk de laatste update voor iOS en iPadOS 13, volgende maand wordt iOS 14 en iPadOS 14 verwacht, dit zal wel een grote update zijn met behoorlijk wat veranderingen en hopelijk ook stabieler, sneller? Dat is even afwachten, maar ik blijf je op de hoogte houden, wordt vervolgd...


Dit artikel delen via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Reactie #1 van 1 door Richard Sikkes op wo 26 aug 2020 om 16:28:15 uur.


UPDATE: Toch blijken er wat problemen te zijn met deze update. VoiceOver hapert af en toe behoorlijk bij het openen van apps en switchen in de menu's. Dat is naar mijn mening best wel irritant. Zowel via mijn gehoorapparaten als via de speaker vertoont de iPhone dit gedrag. Ook is de cursor ineens verdwenen en weet je zo niet waar de focus op staat.

Vreemd genoeg heeft mijn iPad daar geen last van, terwijl deze ook vrijwel hetzelfde OS draait.

U bent momenteel niet ingelogd.
Log in om een reactie te plaatsen.
Meer weten?
Bekijk de collectie Media bestanden, de FAQ (Veel gestelde vragen) en u kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om al uw vragen te beantwoorden, of direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn services. Daarnaast bevat de Blog een schat aan allerlei nuttige en handige informatie en zijn er prachtige en unieke producten te koop in de Webshop. En bekijk ook eens het Fotoalbum voor mijn speksteen creaties en andere leuke foto's en plaatjes.

Meer informatie over de persoon achter deze website kunt u op deze pagina vinden, of meer informatie over deze website.

Heeft u een tip, suggestie of een interessant verhaal, wat eigenlijk wel een mooi plaatsje op deze website verdient, laat het me weten via het Contactformulier. Alleen samen kunnen we er een mooie, toegankelijke en goede website van maken.


Ook interessant:

Nu in de webshop:

Speksteen gezicht met mondkapje
Speksteen gezicht met mondkapje
49.95
Bekijk Product
Bezoek de Webshop voor meer unieke producten.

Volg me op:

Facebook

RSS Feeds:

RSS

 

Nog even dit:

Poll:

De Oogvereniging zou zich veel actiever moeten opstellen in de Media

Ja
Nee
Geen mening
Maak uw keuze om het resultaat te tonen.

Steun deze website met een donatie.

Scan de QR code.

QR code om een donatie te doen

of klik op de link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/
betaalverzoek/?id=MXA6uW1SR8CFmR5AA8zPSw

Alvast hartelijk dank!