Home Services Media Shop Blog Fotoalbum FAQ Over.. Contact Inloggen Registreren Winkelmandje: 0 Item(s) (€ 0,00)

Richard's Blog: iOS 13.6 en iPadOS 13.6 is beschikbaar

iOS 13.6 en iPadOS 13.6 is beschikbaar iOS 13.6 en iPadOS 13.6 is beschikbaar
Geschreven door Richard Sikkes op do 16 jul 2020 om 23:15:13 uur.
Bijgewerkt op zo 29 nov 2020 om 11:06:48 uur.
Dit artikel is 219 keer bekeken en er zijn 0 reactie(s) geplaatst.

Apple heeft vandaag iOS 13.6 en iPadOS 13.6 uitgebracht. Naast een aantal nieuwe functies, zoals iets waar wij erg veel aan zullen hebben, ahum, digitale autosleutels. De meesten van ons hebben geen auto en kunnen dus ook niet autorijden. Dus voor ons is deze functie overbodig.

Daarnaast zijn er weer de nodige bugs opgelost en heb je meer zeggenschap over de automatische updates. Je kunt het automatisch downloaden van de update via wifi aan of uitzetten en datzelfde kun je ook met automatisch installeren doen. Zelf heb ik het downloaden aanstaan en het automatisch installeren staat op uit. Op die manier heb je zelf controle op het tijdstip dat je m wilt installeren. En bovendien word je niet verrast door een ineens herstartende telefoon of tablet en dat er dan ineens van alles veranderd is.

Gelukkig is het deze keer niet zo'n grote ingrijpende update.

Volgens de website AppleVis, laat deze versie wel weer nieuwe bugs achter, iets met verwijderen van ingevoerde tekst in een bericht of chat. Je schijnt dan een geluidje te horen dat ie niet meer verder kan, terwijl dat wel gewoon kan, dat is gewoon even verwarrend, dus wel even goed opletten.

Verder kan ik melden dat alles gewoon goed werkt en ik merk dat de stabiliteit weer ietsje beter is geworden, ook heb ik het idee dat mijn gehoorapparaten hier iets beter mee omgaan en dus weer net ietsje langer de verbinding vasthouden als VoiceOver even stil is. De hoortoestellen lijken de boel weer wat vlotter op te pakken als er weer wat gezegd wordt door VoiceOver.

Deze kun je dus gerust installeren op je iPhone 6s of hoger en op je iPad, Wel op eigen risico uiteraard, maar dat geldt voor elke update op elk apparaat.

Dit is waarschijnlijk de laatste update voor iOS14, die komt naar verwachting ergens in September uit.


Dit artikel delen via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
U bent momenteel niet ingelogd.
Log in om een reactie te plaatsen.
Meer weten?
Bekijk de collectie Media bestanden, de FAQ (Veel gestelde vragen) en u kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om al uw vragen te beantwoorden, of direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn services. Daarnaast bevat de Blog een schat aan allerlei nuttige en handige informatie en zijn er prachtige en unieke producten te koop in de Webshop. En bekijk ook eens het Fotoalbum voor mijn speksteen creaties en andere leuke foto's en plaatjes.

Meer informatie over de persoon achter deze website kunt u op deze pagina vinden, of meer informatie over deze website.

Heeft u een tip, suggestie of een interessant verhaal, wat eigenlijk wel een mooi plaatsje op deze website verdient, laat het me weten via het Contactformulier. Alleen samen kunnen we er een mooie, toegankelijke en goede website van maken.


Ook interessant:

Nu in de webshop:

Reclame filter voor je netwerk
Reclame filter voor je netwerk
99.95
Bekijk Product
Bezoek de Webshop voor meer unieke producten.

Volg me op:

Facebook

RSS Feeds:

RSS

 

Nog even dit:

Poll:

Ontheffing voor het dragen van een mondkapje voor mensen met een beperking, vind je dat een goed idee?

Ja
Nee
Weet niet
Maak uw keuze om het resultaat te tonen.

Steun deze website met een donatie.

Scan de QR code.

QR code om een donatie te doen

of klik op de link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/
betaalverzoek/?id=MXA6uW1SR8CFmR5AA8zPSw

Alvast hartelijk dank!