Home Services Media Shop Blog Fotoalbum FAQ Over.. Contact Inloggen Registreren Winkelmandje: 0 Item(s) (€ 0,00)

Richard's Blog: Nieuw Fotoalbum op de website

Nieuw Fotoalbum op de website Nieuw Fotoalbum op de website
Geschreven door Richard Sikkes op vr 11 dec 2020 om 20:42:28 uur.
Bijgewerkt op vr 18 dec 2020 om 12:53:26 uur.
Dit artikel is 158 keer bekeken en er zijn 0 reactie(s) geplaatst.

De oplettende lezer zal het vast al opgevallen zijn, er is een nieuwe pagina aan de website toegevoegd. De nieuwe pagina is het Fotoalbum, een lang gekoesterde wens van mezelf, zodat ik makkelijk en snel foto's en andere plaatjes aan de website kan toevoegen.

Zo staan alle speksteen foto's bij elkaar en alle schilderijen bij elkaar. Bovenaan de pagina staan knoppen met de verschillende albums waartussen je kunt bladeren. Op die manier is het lekker overzichtelijk gebleven.

Dit is een eerste opzet, je kunt de albums nu alleen nog maar bekijken, aan een zoom / bladerfunctie wordt nog gewerkt, maar dit wilde ik jullie alvast laten zien. De albums worden binnenkort gevuld met nog meer foto's en plaatjes.

In het album Blog-plaatjes, staan alle plaatjes die ik bij de artikelen plaats, je zult er ook meer tegenkomen dan er nu gebruikt worden in het blogsysteem. Het blogsysteem maakt nu nog gebruik van zijn eigen plaatjes, maar omdat er meerdere artikelen zijn met hetzelfde plaatje, gaat dat wel erg veel ruimte innemen. Vandaar dat ik nu alle plaatjes bij elkaar gooi in een aparte database, zodat ik straks makkelijk kan switchen en zo ruimte besparen.

Kijk er maar eens naar en laat me weten wat je ervan vindt, of als je nog suggesties hebt. Ik ga nu even pauze nemen en ga straks weer verder met het programmeren. Misschien kan ik alvast een begin maken met de zoomfunctie en het bladeren daarin.


Dit artikel delen via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
U bent momenteel niet ingelogd.
Log in om een reactie te plaatsen.
Meer weten?
Bekijk de collectie Media bestanden, de FAQ (Veel gestelde vragen) en u kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om al uw vragen te beantwoorden, of direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn services. Daarnaast bevat de Blog een schat aan allerlei nuttige en handige informatie en zijn er prachtige en unieke producten te koop in de Webshop. En bekijk ook eens het Fotoalbum voor mijn speksteen creaties en andere leuke foto's en plaatjes.

Meer informatie over de persoon achter deze website kunt u op deze pagina vinden, of meer informatie over deze website.

Heeft u een tip, suggestie of een interessant verhaal, wat eigenlijk wel een mooi plaatsje op deze website verdient, laat het me weten via het Contactformulier. Alleen samen kunnen we er een mooie, toegankelijke en goede website van maken.


Ook interessant:

Nu in de webshop:

Speksteen Pinguin (15cm)
Speksteen Pinguin (15cm)
39.95
Bekijk Product
Bezoek de Webshop voor meer unieke producten.

Volg me op:

Facebook

RSS Feeds:

RSS

 

Nog even dit:

Poll:

De Oogvereniging heeft een hesje "Ik zie je niet, hou jij afstand?". Ga jij met zo'n hesje de straat op?

Ja, lijkt me handig
Nee, absoluut niet.
Geen mening.
Maak uw keuze om het resultaat te tonen.

Steun deze website met een donatie.

Scan de QR code.

QR code om een donatie te doen

of klik op de link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/
betaalverzoek/?id=MXA6uW1SR8CFmR5AA8zPSw

Alvast hartelijk dank!