Home Services Media Shop Blog Fotoalbum FAQ Over.. Contact Inloggen Registreren Winkelmandje: 0 Item(s) (€ 0,00)

Richard's Blog: Poll toegevoegd

Poll toegevoegd Poll toegevoegd
Geschreven door Richard Sikkes op di 22 dec 2020 om 00:08:26 uur.
Dit artikel is 97 keer bekeken en er zijn 0 reactie(s) geplaatst.

Weer even een avondje lekker bezig geweest met het programmeren op de website. De website krijgt steeds meer vorm en alles gaat steeds beter en soepeler werken.

Hoewel het voor jullie als bezoekers, bijna niet zichtbaar is, verandert er achter de schermen best wel veel. Ik ben namelijk bezig om mijn leven als beheerder een stuk makkelijker te maken, zodat ik makkelijk dingen kan wijzigen en/of toevoegen.

Laatst was ik al flink bezig met het overzetten van de plaatjes van het blogsysteem en het maken van de diverse fotoalbums, vanavond was ik lekker bezig aan het bijwerken van de poll's die ook op deze website draaien. De poll's werkten op zich al een hele tijd prima, maar als ik een nieuwe poll wilde toevoegen of een bestaande poll wilde bewerken, dan was dat niet zo 1 2 3 mogelijk. Hier heb ik nu mijn schouders onder gezet en heb het nu voormekaar dat ik de poll's kan bewerken en eventueel een nieuwe kan aanmaken, die dan vervolgens ook meteen volop meedraait in het systeem.

Weer een item van mijn bucket list afgevinkt. Maar ik ben er natuurlijk nog lang niet, er is nog veel meer werk te doen, maar alles rustig op z'n tijd en als de energie en mijn ogen het toelaten kan ik weer even een flinke slag maken, zoals vanavond. Helaas zal ik dat de volgende dagen wel weer moeten bekopen, in verband met mijn ogen, die vinden het turen naar het scherm steeds minder leuk en gaan op een gegeven moment pijn doen.

Maar goed, ik ben een missie aangegaan en die zal ik afmaken ook!


Dit artikel delen via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Dit artikel heeft (nog) geen reacties.
U bent momenteel niet ingelogd.
Log in om een reactie te plaatsen.
Meer weten?
Bekijk de collectie Media bestanden, de FAQ (Veel gestelde vragen) en u kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om al uw vragen te beantwoorden, of direct een afspraak met mij te maken voor een van mijn services. Daarnaast bevat de Blog een schat aan allerlei nuttige en handige informatie en zijn er prachtige en unieke producten te koop in de Webshop. En bekijk ook eens het Fotoalbum voor mijn speksteen creaties en andere leuke foto's en plaatjes.

Meer informatie over de persoon achter deze website kunt u op deze pagina vinden, of meer informatie over deze website.

Heeft u een tip, suggestie of een interessant verhaal, wat eigenlijk wel een mooi plaatsje op deze website verdient, laat het me weten via het Contactformulier. Alleen samen kunnen we er een mooie, toegankelijke en goede website van maken.


Ook interessant:

Nu in de webshop:

Reclame filter voor je netwerk
Reclame filter voor je netwerk
99.95
Bekijk Product
Bezoek de Webshop voor meer unieke producten.

Volg me op:

Facebook

RSS Feeds:

RSS

 

Nog even dit:

Poll:

De Witte Stok zou veel meer aandacht in de media moeten krijgen.

Eens
Oneens
Geen mening
Maak uw keuze om het resultaat te tonen.

Steun deze website met een donatie.

Scan de QR code.

QR code om een donatie te doen

of klik op de link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/
betaalverzoek/?id=MXA6uW1SR8CFmR5AA8zPSw

Alvast hartelijk dank!